Planinski sir odneo pobedu

Датум: 31. Oktobar 2017 13:05 Категорија: 2017

Novo takmičenje u kalendaru Tehničke škole. Učestvovali učenici svih smerova. Pobednicima dodeljene zlatne medalje

U okviru redovnih mesečnih takmičenja u kuvarstvu koja se od prošle godine organizuju u Tehničkoj školi, po prvi put je održano takmičenje u pripremanju proje i domaćih sireva. Na takmičenje je prijavljeno šesnaest ekipa koje su pripremale proju i dvanaest sireva, pa je osmočlani žiri sastavljen od profesora Tehničke škole imao težak, ali i ukusan zadatak da izabere najbolje.
U kategoriji sireva najbolji su bili Radojković Vlatka (E21) iz Sladaje i Miljković Aleksandar (U31) iz Panjevca, ćime je potvrđen kvalitet planinskog sira. Drugo mesto je osvojila ekipa iz odeljenja U11 u sastavu Sandra Miladinović, Tamara Katić i Anđela Milovanović, treće takođe ekipa iz odeljenja U11 u sastavu Kristina Ilić, Alena Kadrić i Blagojević Jelena.
U kategoriji najbolja proja pobedili su učenici odeljenja U21 Marko Dimitrijević i Dušan Stojanović, drugo mesto elektrotehničari računara (E31) Sava Svetozarević, Uroš Dimitrijević i Stanojević Nemanja, a treće učenica odeljenja U31 Katarina Miljković.
Najboljima su dodeljene medalje, donatorstvo Kancelarije za mlade, lično Nenada Božića, kao i zahvalnice i diplome Tehničke škole.