Održan sajam obrazovanja u Ćupriji

Датум: 18. Mart 2015 12:15 Категорија: 2015

Овогодишњи сајам образовања за школе поморавског округа одржан је 12. и 13. марта у Високој медицинској школи у Ћуприји.

12. марта представљали су се факултети међу којима су били: грађевински, факултет за хотелијерство и туризам, машински, математички, саобраћајни, технолошки, универзитет Унион,  ПЕП, технолошко металуршки, Универзитет Метрополитан, агрономски, биолошки, економски Крагујевац и Ниш, Фармацеутски, факултет инжењерских наука, географски, факултет спорта и физичког васпитања, БПШ, висока техничка и Универзитет у Крагујевцу (првни, економски, ФИЛУМ,...) Сјам је посетило 26 матураната Техничке школе, разговарали су са представницима факултета, добили информаторе и понели промотивне материјале са штандова високошколских институција.
13. марта Техничку школу представили су основцима поморавског округа педагог школе и професори из тима за професионалну оријентацију. Ученици Јелена Крстић, туристички техничар и Игор Живковић, кувар презентовали су школу и своја занимања са великим ентузијазмом. Подељењени су промотивни материјали, пружали смо информације професорима, ученицима и родитељима који су посетили сајам. Посећеност је била веома велика. Излагачки простор и организација "НОУ тима" је за сваку похвалу. Slike sa ovog događaja može videti klikom na sledeći link