PROJEKAT "NAJjače protiv nasilja!"

Датум: 07. Oktobar 2020 11:38 Категорија: 2020

PROJEKAT "NAJjače protiv nasilja!" U DESPOTOVCU:
U Tehničkoj školi Despotovac u Despotovcu danas je održano još 5 (pet) radionica na kojima je predstavljen projekat „Najjače protiv nasilja“ , forum teatar i teatar potlačenih.
Učenici su uzimali učešće u promeni toka radnje u scenama koje su edukatori postavljali ispred njih, učili da misle-misleći, da deluju-delujući...Odeljenja koja su danas pratili rad vršnjačkih edukatora su Elektrotehničari računara 1. razred -10 učenika; Automehaničari 3. Razred- 7 učenika, turističkohotelijerski tehničari 2. Razred-11 učenika; turističkohotelijerski tehničari 1. Razred-12 učenika; kuvari –konobari 2. Razred - 9 učenika.
Profesor likovnog je informisan o aktivnostima i nagradnom likovnom konkursu za kalendar NEnasilja za 2021. godinu. Edukatori su predložili direktoru pozivanje medija kako bi obavestili javnost o projektu i planiranim aktivnostima kao i postignutim rezultatima. Profesorima Građanskog vaspitanja je predloženo da na svojim časovim uzmu učešće u realizaciji nagradnog konkursa, afirmaciji pozitivnih vrednosti, tolerancije, saradnje...(Iz izveštaja Marijane Miladinović-Jovanović, školskog pedagoga, mentorke vršnjačke edukacije).