Фото галерија

Volonteri Crvenog krsta

Učenici Tehničke škole kao volonteri Crvenog krsta.
Predavanja u dramskoj sekciji

U okviru Dečje nedelje i Meseca knjige u Tehničkoj školi je u petak, 09.10. 2015. godine održano predavanje za učenike koji posećuju dramsko- recitatorsku sekciju. U školskoj biblioteci učenicima su od strane bibliotekara predstavljena dva pisca V. Šekspir i A. P. Čehov.
Učenici kod Predsednika opštine

Učenici su bili na prijemu kod predsednika opštine
Grafiti

Grafiti na Tehničkoj školi
Staracki dom Despotovac

Ugostitelji rade u domu za stara lica u Despotovcu.Prvi oktobar Svetski dan starih.
Sajam

Tehnička škola među 15 najboljih škola u Srbiji u realizaciji programa profesionalne orijentacije i karijernog vođenja i savetovanja! Sajam "KVIS NA BIS", BOŠ održan u Domu omladine u Beogradu, 23.06.2015. godine, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i ministarstvom omladine i sporta.
Blok nastava turističkih tehničara

Poseta predškolske ustanove Rada Miljković

Predškolska ustanova Rada Miljković iz Despotovca posetila je Tehničku školu 13.05.2015. po svom planu i programu obilaska organizacija. Imali su želju da vide rad kuvara na praksi što smo im i omogućili pa smo za njih spremili jaja u obliku zvezda i voćnu salatu sa šlagom što su oni u slast pojeli sa svojim vaspitačicama.
Poseta 16-tom sajmu turizma u Nišu

02.04.2015 godine učenici turističkog smera posetili su 16. Međunarodni sajam turizma u Nišu, Čele kulu i Nišku tvrđavu u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku.
Ugledni čas hemije

Profesor hemije Jelena Grozdić Radosavljević, održala je 30.03. 2015. ugledni čas na kome je realizovala nastavnu jedinicu "Ugljeni hidrati"