Фото галерија

Predavanja u dramskoj sekciji

U okviru Dečje nedelje i Meseca knjige u Tehničkoj školi je u petak, 09.10. 2015. godine održano predavanje za učenike koji posećuju dramsko- recitatorsku sekciju. U školskoj biblioteci učenicima su od strane bibliotekara predstavljena dva pisca V. Šekspir i A. P. Čehov.
Učenici kod Predsednika opštine

Učenici su bili na prijemu kod predsednika opštine
Grafiti

Grafiti na Tehničkoj školi
Staracki dom Despotovac

Ugostitelji rade u domu za stara lica u Despotovcu.Prvi oktobar Svetski dan starih.
Sajam

Tehnička škola među 15 najboljih škola u Srbiji u realizaciji programa profesionalne orijentacije i karijernog vođenja i savetovanja! Sajam "KVIS NA BIS", BOŠ održan u Domu omladine u Beogradu, 23.06.2015. godine, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i ministarstvom omladine i sporta.
Blok nastava turističkih tehničara

Poseta predškolske ustanove Rada Miljković

Predškolska ustanova Rada Miljković iz Despotovca posetila je Tehničku školu 13.05.2015. po svom planu i programu obilaska organizacija. Imali su želju da vide rad kuvara na praksi što smo im i omogućili pa smo za njih spremili jaja u obliku zvezda i voćnu salatu sa šlagom što su oni u slast pojeli sa svojim vaspitačicama.
Poseta 16-tom sajmu turizma u Nišu

02.04.2015 godine učenici turističkog smera posetili su 16. Međunarodni sajam turizma u Nišu, Čele kulu i Nišku tvrđavu u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku.
Ugledni čas hemije

Profesor hemije Jelena Grozdić Radosavljević, održala je 30.03. 2015. ugledni čas na kome je realizovala nastavnu jedinicu "Ugljeni hidrati"
Učenici TT31 na blok nastavi

Učenici odeljenja TT31 dana 25.03.2015 godine u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku, posetili su "Park minijatura" u Despotovcu .