Фото галерија

Projekat pod nazivom Obrazovanje za socijalnu inkluziju

Finale turnira u malom fudbalu 2014. godine

Kako započeti sopstveni biznis

Kancelarija za mlade opštine Despotovac i Kancelarija za ekonomski razvoj opštine Despotovac u saradnji sa regionalnom agencijom za ekonomski razvoj Šumadije i pomoravlja organizovala je trodnevnu obuku za 1. grupu od 20 učenika završnih razreda Tehničke škole, 12.-14. 11. 2014. godine u gradskoj biblioteci. Tema obuke je bila " Kako započeti sopstveni biznis- START UP PAKETI". Opšti cilj obuke je podizanje preduzetničke kulture, znanja i veština kod postojećih i potencijalnih preduzetnika, povećanje broja MSPP i povećanje procenta njihovog opstanka na tržištu, kao i smanjenje broja nezaposlenih.
Stručna praksa metalostrugara

Nastavnik praktične nastave Mića Velimirović sa učenicima odeljenja M31 - metalostrugari na času praktične nastave 28.11. 2014. godine. Nastavna jedinica: usecanje žlebova i kontrola pomičnim merilom.
Дечја недеља

Svetski dan zdrave ishrane

Proslava povodom dana svetskog dana zdrave ishrane u organizaciji profesora kuvarstva Dejana Novakovića i učenika prvog, drugog i trećeg razreda, smer kuvar.
Dejanov novi album

Svečanost povodom svetskog dana starih lica koji se održao Prvog oktobra u saradnji sa Centrom za socijalni rad u Despotovcu, gde su im učenici Tehničke škole Despotovac Dušica, Dragana, Sunčica, Danica, Miloš i Nikola, kao i njihov profesor kuvarstva Dejan Novaković spremali zdravu i ukusnu hranu koju su oni na kraju i probali sa gostima koji su im uveličali svečanost.
Poseta hotelu Izvor

Poseta Topoli

Dana 09.10.14. godine, u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku, učenici odeljenja TT21 i TT41 posetili su Topolu, Oplenac, Aranđelovac , Bukovičku banju i hotel "Izvor". U Topoli, učenici su obišli kulturno-istorijsko nasleđe: - Karađorđev grad -Vinogradarevu kuću - Kuću Kralja Petra I i crkvu Sv.Đorđa- mauzolej porodice Karađorđević na Oplencu. U Aranđelovcu učenici su posetili ekskluzivni hotel "Izvor" u Bukovičkoj banji.
Poseta manastiru Manasija

Dana 01.10.14.godine u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku, odeljenje TT41 posetilo je manastir Manasiju, zadužbinu Despota Stefana Lazarevića.