Profesionalno usavršavanje profesora ekonomske grupe predmeta

Датум: 26. April 2016 10:47 Категорија: 2016

У Економско-трговинској школи у Параћину održani seminari.

У Економско-трговинској школи у Параћину, у суботу, 02.04.2016. године одржан је семинар на тему “Садржаји економске групе предмета на другачији начин“.  Семинару су присуствовали  Митровић Горица и Тасић Микица, професори економске групе предмета.

У Економско трговинској школи у Параћину, у петак 08.04.2016. године одржано је предавање на тему „Специфичности утврђивања текућег и оддложеног  пореза на добит правних лица“. Предавач је био  проф. др Дејан Спасић, професор Економског факултета у Нишу. Предавању је присуствовала  Митровић Горица, професор економске групе предмета.

У Економско трговинској школи у Параћину, у петак 08.04.2016. године одржано је предавање на
тему   „Специфичности   утврђивања   текућег   и   оддложеног     пореза   на   добит   правних   лица“.
Предавач је био   проф. др Дејан Спасић, професор Економског факултета у Нишу. Предавању је
присуствовала  Митровић Горица, професор економске групе предмет

У Економско -  трговинској школи у Параћину, у петак 08.04.2016. године одржано је предавање на тему „Извештај о токовима готовине“. Предавач је била  проф. др Ката Шкарић, професор Економског факултета у Београду. Предавању је присуствовала Митровић Горица, професор економске групе предмета.

У Tрговинско угоститељској школи „Тоза Драговић“  у Крагујевцу, у суботу, 16.04.2016. године одржан је семинар на тему “Коришћење програма МПП2 у едукативне сврхе“.  Семинару је присуствовала  Митровић Горица , професор економске групе предмета. Циљ семинара је био упознавање професора рачуноводства са могућношћу примене јединственог софтвера у настави.
Софтвер покрива наставне планове и програме предмета рачуноводство и може се користити у настави рачуноводства за обуку ученика.
 
У организацији „Образовно креативног центра“ из Бора реализован је семинар, електронским путем, на тему „Оцењивање – најлепши посао наставника“ у периоду од 01.03. до 25.03.2016. године.  Семинар су похађале Митровић Горица и Милановић Марица, професори економске групе предмета.
Републичко такмичење из Рачуноводства одржано је у Економско-трговинској школи у Параћину 08.-09.04.2016. године.  Нашу школу представљао је ученик одељења Ет41 Нешић Никола и освојио 16 место. Преметни професор је Митровић Горица.