Фото галерија

Dejanov novi album

Svečanost povodom svetskog dana starih lica koji se održao Prvog oktobra u saradnji sa Centrom za socijalni rad u Despotovcu, gde su im učenici Tehničke škole Despotovac Dušica, Dragana, Sunčica, Danica, Miloš i Nikola, kao i njihov profesor kuvarstva Dejan Novaković spremali zdravu i ukusnu hranu koju su oni na kraju i probali sa gostima koji su im uveličali svečanost.
Poseta hotelu Izvor

Poseta Topoli

Dana 09.10.14. godine, u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku, učenici odeljenja TT21 i TT41 posetili su Topolu, Oplenac, Aranđelovac , Bukovičku banju i hotel "Izvor". U Topoli, učenici su obišli kulturno-istorijsko nasleđe: - Karađorđev grad -Vinogradarevu kuću - Kuću Kralja Petra I i crkvu Sv.Đorđa- mauzolej porodice Karađorđević na Oplencu. U Aranđelovcu učenici su posetili ekskluzivni hotel "Izvor" u Bukovičkoj banji.
Poseta manastiru Manasija

Dana 01.10.14.godine u okviru predmeta Agencijsko i hotelijersko poslovanje - nastava u bloku, odeljenje TT41 posetilo je manastir Manasiju, zadužbinu Despota Stefana Lazarevića.
Кабинет информатике

Слике главног кабинета информатике на првом спрату школе
Декијеве чаролије

Realni susreti

Одржани реални сусрети ученика 8. разреда основне школе "Стеван Немања" из Стењевца са ученицима Техничке школе .......
НОУ фест

НОУ фест, Ћуприја, март 2014
EDU fair

Сајам образовања у Београду, март 2014
Сајам образовања у Крепољину

Сајам образовања у Крепољину, април 2013